از خواص بی نظیر سیر آگاه شوید | طب ایرانی

سیر گیاهیه ، علفی و دائمی که ساقه اون تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر هم می رسه. قسمت زیر زمینی اون متورم و مرکب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محدود در غشاهای نازک و ظریف به رنگ خاکستری مایل به سفیده. برگهای اون باریک و نواری شکل ، به رنگ سبز تیره و گله های اون کوچیک و صورتی رنگ هستن که به صورت یه چتر در انتهای ساقه قرار دارن.

کلی ترین خواص سیر

از خواص عالی سیر خبردار شین

<>

از پرسشایی که از پزشکان طب سنتی در مورد خواص سیر می شه نکات زیره.

خواص سیر خام ناشتا

خواص سیر واسه مو

قورت دادن سیر خام

مضرات سیر

خواص سیر ترشی

سیر گرمه یا سرد

خواص دارویی و فواید سیر

  •  سیر بادشکن و ضد عفونی کننده است.
  •  خوردن سیر مصونیت بدن رو در مقابل بیماریها زیاد می کنه .
  •  سیر ، کرم کشه .
  •  سیر محرک و تقویت کننده بدنه.
  •  واسه درد گلو می تونین یه حبه از سیر رو رنده کرده و یه قاشق مربا خوری آبلیمو به اون اضافه کنین بعد بخورین ، اگه این کار رو چند بار انجام بدین واسه درد گلو داروی مفیدیه.
  •  سیر اثر خوبی در درمون سل داره.
  •  سیر ، خون رو رقیق می کنه.
  •  سیر اثر خوبی در تنگی نفس داره.
  •  خوردن همیشگی سیر ، لقوه و رعشه رو نابود می کنه.
  •  طبع سیر گرم و خشکه ، پس رطوبت معده رو نابود می کنه و دردهای مفاصل رو خوب می کنه.
  •  سیر درمان کننده دردهای مفاصل ، سیاتیک و نقرسه.
  •  سیر واسه تقویت نیروی جنسی و افزایش تولید اسپرم در افراد سرد مزاج ، خیلی خوبه.
  •  اونایی که قطره قطره ادرار می کنن باید حتما سیر بخورند تا مریضی اونا درمان شه.
  •  سیر زخمای ریه و درد معده رو نابود می کنه.
  •  سیر سنگای کلیه رو شکسته و خارج می سازه.
  •  سیر رو با زیره بپزید ، واسه تقویت  دندون خوبه.
  •  مالیدن سیر پخته به  دندون ، درد  دندون رو آرامش میده.
  •  سیر رو بسوزونین و با عسل مخلوط کنین و ضمادی از اون درست کنین ، این ضماد واسه رفع خون مردگی زیر پلک چشم ، خوبه.
  •  سیر به دلیل مدر بودن ، واسه رفع آب آوردن انساج ، خوبه.
  •  واسه نابود کردن میخچه کف پا از ضماد سیر استفاده کنین.
  •  جهت رفع دردهای رماتیمسی و عصبی ضماد سیر بسیار موثره.
  • جهت ضد عفونی کردن دستگاه تنفسی موقع بیماریهای مربوطه از شربت سیر استفاده کنین :
  • مقدر ۱۰۰ گرم سیر رو با ۲۰۰ گرم آب و ۲۰۰ گرم شکر یا قند مخلوط کرده و اونو بجوشونین تا له شه. مقدار مصرف واسه این منظور سه قاشق سوپخوری در روزه.
  •  پاستور دکتر معروف فرانسوی ، آزمایشات زیادی روی سیر انجام داد و اثر باکتری کشی سیر رو تایید کرده.
  •  سیر ضد بستن و لخته شدن خون است.
  •  در شوروی سیر بنام پنی سیلین معروفه و معمولا وقتی که آنفولانزا گسترش داره ، مصرف اون بالا میره. درچند سال پیش که آنفلوانزا گسترش یافت کرد ، مردم شوروی ۵۰۰ تن سیر مصرف کردن.
  •  خوردن سیر به سیستم ایمنی بدن ، در مقابله با سلولهای سرطانی کمک می کنه.

مضرات سیر :

سیر با اینکه خواص بسیاری داره باید به حد میونه روی مصرف شه ، چون استفاده زیاد از اون در بعضی افراد موجب سردرد ، ضعف نیروی جنسی ، ضعف چشم و مشکلات بواسیر می شه. سیر واسه کسائی که اسهال دارن ، مضر است.
کسائی که معده ضعیف دارن و کلا سیستم هاضمه اونا ضعیفه ، نباید در خوردن سیر زیاده روی کنن .
کسائیکه یبوست دارن ، نباید سیر بخورند و واسه رفع مضرات اون سیر رو باید با آب و نمک پخته و کمی به اون روغن بادام یا کره اضافه کنن تا مضر نباشه.

سلامت دات لایف راهنمای زندگی سالم

.

منبع : سلامت دات لایف

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *