از خواص جنجالی خردل چه می دانید؟ | سبزیجات

خردل از جمله گیاهانیه که بسیار پرخاصیته.کلا خردل ترشح غدد بزاقی رو تحریک و به هضم غذا کمک می کنه. خردل رو بیشتر به صورت چاشنی و ادویه همراه با غذا مصرف می کنن. خردل جزء ادویه بسیار قدیمیه. طعم و مزه اون بسیار تند و گزنده س و در عین حال به مقدار بزرگی مورد مصرف قرار میگیره.

 

خردل محرک، مدر وقی آوره، و مورد مصرف پزشکی چندانی نداره و بیشتر واسه جفت و جور مشمع خردل، جهت آرامش درد، رفع اشکال تنفس و بقیه مشکلات احتقانی به کار میره. روغن خردل بیشتر وقتا واسه ساختن مرهم رقیق جهت بیماران گرفتار به مشکلات التهابی مصرف می شه.

 

هم اینکه در بعضی موارد به عنوان ضد تحریک به کار میره. شایدً به دلیل طبیعت گزنده ای که داره در گذشته درمان خوبی واسه گزش عقرب حساب می شد. هم اینکه اون دارای اثر تقویتی میل جنسی می دونستن.واسه جفت و جور خردل خوراکی، پودر خردل رو با کمی دارچین و کمی سرکه و یا عسل مخلوط کرده و در جائی نگه میدارند.

 

 

به هنگام مصرف مقداری از اون ترکیب رو با کمی سرکه مخلوط کرده واسه مصرف، آماده می کنن. از اونجا که خردل مشکی، قوی تره از دید اقتصادی فروشندگان خردل مشکی رو با خردل سفید مخلوط می کنن.طرز مصرف و استفاده خردل رو به عنوان چاشنی و ادویه بیشتر اوقات مصرف می کنن.

 

اگه خردل یا شیر یا آب مخلوط شه به زودی خواص خود رو از دست میده پس لازمه همیشه تازه اون فقط در موقع مصرف جفت و جور شه. از طرف دیگه خردلی که در بازار به معرض فروش گذارده می شه با سرکه، نمک، قند، جوزهندی، فلفل، زردچوبه، میخک، گشنیز، برگ بو، فلفل فرنگی جفت و جور و ساخته می شه.

 

کشورای جور واجور و نواحی جورواجور هر یک انگار ترکیبی از خردل رو طبق سلیقه و مقتضات خود جفت و جور و عرضه می کنن. اما هیچیک از اونا مانند خردل انگلیسی نیس که معطر و بادوام تر و زنندگی آ؛ن کمتره. خردل رو به عنوان چاشنی همراه گوشت گاو،

 

 

سوسیس و به طور اتفاقی با بعضی غذاهای دیگه میل می کنن. هروقت خردل رو بپزن بیشتر تندی خود رو از دست میده اما عطر و طعم خود رو حفظ می کنه.

 

مرغ یا گوشت گوساله سرد رو میشه همراه با خردل با گرما کم جوشونده بعد با کره سرخ کرد.در موقع جفت و جور املت پنیر، مقدار کمی خردل رو در تخم مرغ بزنن، غذای معطر اشتها انگیزی به دست میاد.

 

خردل رو در سس مخصوص به خوراک اضافه می کنن تا سس خوش طعم اشتها انگیزی به دست بیاد و با ماهی قزل آلا، ماهی خالدار، شاه ماهی، ماهی آزاد سرخ کرده بخورن. 

.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *