از خواص جنجالی سیاه دانه چه می دانید؟ | طب ایرانی

از خواص جنجالی مشکی دانه چه میدونید؟

مشکی دانه یکی از پرخاصیت ترین دانه های هست.دانه گیاه مشکی دانه در طب سنتی خیلی از کشورها، جهت پیشگیری و درمان خیلی از مشکلات و بیماریا از جمله: سرفه, آسم, احتقان بینی, سردرد, دندون درد, کرمای روده ای, مشکلات قاعدگی, بیماریای گوارشی و ناتوانی جنسی استفاده می شه.

 

مشکی دانه با نام علمی Nigella sativa L. یه گیاه علفی یکساله واسه تیره آلاله (Ranunculaceae) هستش. پراکندگی ( اندازه پراکندگی ) طبیعی این گیاهان، در جنوب اروپا، شمال آفریقا و جنوب غربی آسیاه و در هند، کشورای عربی، اروپا و ایران واسه اهداف درمانی استفاده می شده.

 

 

همه مواد فوق دارای اثرات دارویی شناخته شده ای هستن و از آنتی اکسیدان های معروف به حساب میان و وجود همین مواد در مشکی دانه س که نگاه خیلی از محققان رو در تحقیقات سرطان به این گیان معطوف کرده.تیموکینون از جمله ترکیباتیه

 

که بخش کلی ای از اثرات دارویی مشکی دانه رو موجب می شه. این ماده مهم در بهبود بیماریای سرطانی هم مورد آزمایش قرار گرفته و اثرات درمانی اون در درمان سرطان ها شناخته شده. تزریق مستقیم روغن مشکی دانه به سلول توموری طی ۳۰ روز متوالی باعث کاهش اندازه ۲/۵ سانتی متری سلولای توموری شده.

 

 

تاکید همه کتب طب سنتی و مدرن دارویی، بذر گیاه سیاهدانه رو باید خیلی سریع پس از شکستن پوست اون مصرف کرد چون که مواد درون اون خیلی سریع اکسید شده و سمیت پیدا می کنن.مشکی دانه رو می تونین با ترکیب عسل استفاده کنین، به این صورت که بذر مشکی دانه رو نیم کوب کرده

 

طوری که بذرها شکسته شن و بعد خیلی سریع با مقدار مساوی عسل مخلوط کنین. این ترکیب بسیار قوی بوده و در طب سنتی در درمان: کبد چرب، زخم معده و در درمان خیلی از بیماریایی که عامل اون در طب سنتی سردی شناخته می شه، کاربرد داره.افراد با بیماریای قلبی باید در مصرف بذر اون دقت کنن چون که مصرف زیادتر از اندازه اون باعث بروز بعضی مشکلات خونی می شه.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *